Post by drisescirebhigh on Feb 7, 2022 9:39:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wars for Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Мені дуже подобається ця гра, але вона дратує, коли я вилітаю
Це не дає мені грати, у мене хороше підключення до Wi-Fi, і я натискаю на гру, але він не дає мені грати!
Я ще не грав у неї, але інші відгуки говорять мені про те, що мені може сподобатися в грі, але є проблема... hunger bars, Bedwars цього не має (я також завантажив це) Тому я оцінюю її на 3 зірки
Середній
Block Strike ઍક્શન byku
Sky Wars for Blockman Go Avanture fza
Кдасна гра, іноді лагає.
Це було нудно, якщо ви розмовляєте по телефону, так важко розмістити блоки, дуже погано, я не рекомендую це
Завантажити Sky Wars for Blockman Go APK 1.3.1.11 Android ...
Sky Wars for Blockman Go சாகசம் bcq
Норм гра але треба більше світів
Мені не подобається музика, як варвар
НеХуйняНоІНеІдеальна
я люблю цю гру! я давно чекав, щоб зіграти в цю гру! Хоча одяг не такий класний, але я все одно сподіваюся, що в цій грі буде багато оновлень
Всьо ок
Навіть не можу увійти, щоб грати, я б поставив негативні зірочки. Якби я міг.
Sky Wars for Blockman Go הרפתקאות qjky
Так, я хочу грати зі своїми друзями та моїми братом і сестрою для кількох гравців, я дам тобі 2 зірки, але ліжкова війна - це дуже весело, я даю ліжкові війни 5 зірок 😍😔
Спочатку прийдуть боти-нуби, а потім хакери
Я просто граю в Minecraft, але Minecraft sky wars є епіцкк, дайте цьому 10 000 безкоштовних блоків, і музика просто чудова, не дуже погана, але повна швидкість, ну, розробники законно гарна робота
Мені подобаються видання Minecraft, але не Sky wars Щоразу, коли я перетинаю міст, я падаю та відроджуюся. Усе йде, і, до речі, у мене немає алмазного меча чи луків, я отримую лише обладунки
Це добре працює, і складність приголомшлива, просто ідеальна складність!
Єта гра крутая
Натерти гру, до речі, великий fna/шанувальник гри. Це вимагає підключення. Ця гра також складна, і це не японська ролева гра.
Будь ласка, у мене є оновлення skywar для нової карти та використання craftingTable з cratf вашого предмета
Bmgo - найкраща гра. Мені це подобається, і я став MVP, і з'явилася версія на Хеллоуїн, і з'явилася золота шкіра, це 200 грошей на цукерки. У мене всього 5 грошей на цукерки😓😓😓😭😭😭 також я хочу різдвяну та новорічну подію і зробити те саме в 2019 році зробіть кілька скінів джокера та кілька нових оновлень від bedwars, будь ласка, оновіть це 50 разів, я дам 5 зірок
ТАК КРУТО, ви можете додати ще грудей, але якщо серйозно, це так круто
Скоротіть час роботи генератора алмазів і смарагдів
Це добре, але для входу потрібно багато часу
Я продовжую програвати, тому що впав, я ненавиджу цю гру, чому я не можу просто залишитися в ній? я ненавиджу це > :(
Крута гра!!!
Це нормально, вам потрібно позбутися реклами, це круто
(комент) noob гра eZ WIN
Це чудова гра, але це пограбування Minecraft
1 зырка патаму што . ТАМ НЕ ВАЗМОЖНА ВИСТИ ПАРОЛЬ!!!!!!!!
Це ДУЖЕ НУДНО, але мені це подобається
Впринсіпі норм
Sky Wars for Blockman Go Авантуристичке clzu
Небесні війни
Sky Wars for Blockman Go Avanture fza
Sky Wars for Blockman Go הרפתקאות qjky
Завжди я намагався грати в це, він каже, що мій зв'язок зник