Post by drisescirebhigh on Feb 7, 2022 9:51:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
Volim različite brodove koje možete birati i grafiku svemira.
Razbija dosadu
Piše unesite kod za poklon, ali vam neće dati kod!
u redu je. klasična pucačina to je sve
Majka mikrotransakcija. Ne možete puno učiniti bez gledanja oglasa, PUNO stvari skrivenih iza dragulja, premium valute. Izbornik je previše pretrpan i ne daju vam puno smjernica o tome što je važno ili korisno.
Igra je super da volim te igrice
Pek
Volite igru. Brodovi su skupi. Stvarno trebate potrošiti novac da biste napravili nove skinove. :( Ažuriranje ne radi na mojoj strani. :(
Volim ovu igru, igra je puna energije i užitka je moje iskustvo u ovoj igrici je najbolje. Sviđa mi se ova igra, ažurirajte ovu igru više 💪 Više mi se sviđaju izazovi...
🙄🙄Tako jednostavno,,,,dobro za djecu
Preporučam da uđete u ovu igru s očekivanjem da ćete odigrati prvu.. ne znam... 15 razina prije nego što postane preteško osim ako ne kupite STVARNO SKUPE NADOGRADNJE. Trebate 100 ulaznica za nadogradnju broda od 20 dolara, a karte su 15 za 20 dolara. Dakle.... To je više od 100 dolara za jedan brod. Odrasli neće potrošiti toliki novac na mobilnu igricu. Možda se nadaju da će djeca iscrpiti račune svojih roditelja na ovoj dobro uglađenoj prijevari.
Ovo je tako teško i nije trebalo platiti novac
Zaista uživam u igri. Sjajno je provesti vrijeme kada radim dugo, ali za razliku od mnogih ljudi, nemam novca da odem i ubacim igru za dragulje, novčiće ili nadogradnje. Prvo moram srediti kuću. Ipak bi bilo lijepo povisiti ocjenu bez da morate isplatiti sav novac.
Sviđa mi se igra. Ali kada igram online, potpuno me izbaci iz igre kada pokušam pogledati video! Toliko je postalo "buggy" da me sada izbaci prije nego što mogu igrati! Zapravo bolje funkcionira izvan mreže. Uklonio sam ga! Možda ću ga kasnije ponovno instalirati.
Iako u igri nema apsolutno ničeg posebnog, ona je i dalje vraški zarazna!🤷♂️🤯😃👍
Dobra igra, previše reklama, ako ne želite trošiti novac potrebno je vrijeme za nadogradnju
Space shooter - Galaxy attack આર્કેડ mbj
Sky Raptor: Space Shooter ஆர்கேட் qnq
Da, zabavno je. reklame nisu tako velika stvar
WindWings: Space Shooter – Galaxy Attack je igra koja spada u klasu svemirskih top down shootera poznatih sa arkadnih mašina sedamdesetih i
Dobra igra, ali ocjenjujem je samo s 4 zvjezdice jer nakon ažuriranja aplikacije moji brodovi, mini brodovi, novčić, dragulj, izgubljeni i razine također, i stvarno je teško završiti svaku razinu, posebno Boss Mode pa zato uvijek štedim novac da se oživim. Molimo popravite ovo, hvala.
Ova igra je bila ok nekoliko dana, ali se mora platiti ako želite brzo unaprijediti situaciju. Čak i ako pogledate sve oglase za dodatne kutije za plijen, i dalje ćete završiti s nečim što morate platiti. Mislili biste sa svim oglasima da si možete priuštiti da igraču s vremena na vrijeme date bolji brod. Ma dobro....izbriši.
AŽURIRANA 10-20: Konačno deinstalirano. Očekivano, poteškoća igre se povećala na mjesto gdje opušteno igranje nije dovoljno i u osnovi se plaća za pobjedu. Hvala na uspomenama. Originalna recenzija: Dobar izbor svemirskih vozila shmup, ali one stvarno dobre je gotovo nemoguće nabaviti povremenim igračima. Može biti puno bolje. Najveći nedostatak je što nema HP trake. Jedan pogodak završava i više razine gotovo je nemoguće igrati bez pretjeranog plaćanja dragulja za oživljavanje.
Dobra igra za prolaz vremena
Sjajne igre žele da postoje bolje upute za cjelokupnu igru. Također niveliranje broda je teško i zbunjujuće. Ali i dalje je zabavna igra
Pristojan strijelac sa strane. Ništa posebno u tome. Ali ako žudite za starim osjećajem igara iz 90-ih, to je ono što vam treba. Jedina stvar koju treba poboljšati je opis brodova i onoga što oni rade te jasan pokazatelj koji od brojeva uz obje oznake poput metka za svaki brod predstavlja štetu koju nanosi. Bc idk što je to.
super
Dobra zabava svirao sam nedugo nakon što je objavljen 4 godine možda i više. Postupno je postalo više PLAĆATI ZA POBJEDU na svakom koraku. Čak i do točke dodavanja dodatnih razina brodovima najviše razine. Da biste ponovno napredovali kako biste postali najviša razina košta u blizini 300 USD ili čak više da biste dobili kartice za prijevoz do razine. Zatim za nadogradnju snage naknadno košta. Sada, osim ako ne platite premium vrijeme, vi ste još više u nepovoljnom položaju, PA IGRAJTE SAMO AKO STE SREĆNI IZGUBITI!
Mislim da je ova igra zabavna i dobra, dajte joj pet zvjezdica
Igra je ispravna, ali sapce brod nije dobar kada radim limit 25 onda je i sapce brod isti samo je veličina velika
Volim ovu igru, još uvijek ste početnik koji sve to još uvijek shvaća, ali je vrlo zarazna s vašim izborom brodova i oružja, a neprijatelj postaje sve čvršći kako napredujete, tako da je to konstantno izazov, ali što više napredujete, više možete nadograditi i doći do veći svemirski brodovi i veće oružje. I sviđa mi se što gotovo većinu nagrada i predmeta možete osvojiti gledanjem reklama, tako da nije u potpunosti vaditi novac posebno za tu osobu s ograničenim proračunom.
Super,najbolja igrica ikad
Dobra vijest za igrače žanra arkadne leteće pucačine je da je najnovija verzija igre pucanja u avion – Space Shooter Galaxy Attack MOD APK
Bila je to dobra igra, ali sada se ne mogu prijaviti samo se isključi. A s obzirom da sam do sada potrošio oko 20 dolara definitivno sam frustriran
You need a Chromecast or Android TV to play this game on your phone or tablet. Help defend the Earth from alien invaders from space!
Odlična jedna od naj bolji....
Dobra i zanimljiva igra
To je dobra igra i jako sam ovisan o njoj. Za mene nemam nikakvih problema s oglasima... Ali prst blokira zaslon i ne mogu jasno vidjeti stvari koje dolaze.. Pokušavate to popraviti i ako prikažete brodove u nekim ažuriranjima kao što je prikupljanje predmeta za besplatne brodove ili sporedni brodovi i kada dođe novo ažuriranje, nestanete prethodno prikupljene stavke.. ljubazno riješite dva problema i dat ću vam 10 zvjezdica od 5 stvarno... ali sveukupno je to vrlo dobra igra i ubojica vremena
Vrlo razočarani nakon ažuriranja softvera, hakeri su još uvijek ovdje i sada hakiraju cehove, sve za što sam radio i platio je potrošeno, ovo morate riješiti što je prije moguće, ovo treba odmah poduzeti dalje!
Ovo je jedina igra koju sam stalno preuzimao. Ima nekih štucanja, ali uživam.
Space shooter - Galaxy attack Arcade urc
Nekoliko drugih igara ovog stila nisu bile ni približno tako jednostavne za korištenje. Suvišno složen s previše komponenti i opcija zbog kojih se čini malo vjerojatnim da će razumjeti sveukupnost svog naizgled beskrajnog koncepta. Ovaj je puno zabavniji. Osvježavajuće sažeto. Jednostavnost bez žrtvovanja izazova.
Ne mogu dobiti novi brod ili mjesečne dragulje. Kaže mi da pregledam svoju mrežnu vezu. Moja veza je u redu. Zašto ne mogu dobiti artikle. To se radi mjesecima.
stvarno uopće nije loše..izgleda impresivno na prvu, ali kad jednom prođete, ima puno nagrada i to je zabavna igra. bez kape.
Aplikacija Za Android Space shooter - Galaxy attack Koju Je Razvio OneSoft Global PTE. LTD. Navedena Je U Kategoriji Arkadne Igre.
Nije loša igra. Kao i sve druge igre, za zaradu novca potrebna je vječnost. Plati kao što je uobičajena nit u svim ovim BESPLATNIM igrama. Zašto ne naplatiti 2,99 za svoju igru i učiniti predujam poštenim...
Sjajna igra s izvrsnom igrom unutar razina. Ali potpuno kaotično kada je u pitanju razumijevanje cjelokupne strategije ili funkcije različitih resursa u igri, kao što su dragulji, karte, dijelovi slagalice i medalje. A ta zbrka čini i graničnom prijevarom kada vam se ponudi da kupite "resurse". Vi zapravo ne razumijete što kupujete i čemu. Uživao sam u prvih 100 sati, i potrošio sam nekih 50$ na to što ne žalim - 50 centi po satu zabave je bilo vrijedno toga. Ali sada sam dosegao razinu na kojoj je teško napredovati bez strategije. I naravno, unatoč količini novca OneSoft Global PTE. doo Iz ovoga proizlazi da nema niti jedne stranice opisa čemu služe resursi, kako ih nabaviti i kako ih koristiti, a da ne spominjemo razlike između brodova, razina i tipova neprijatelja. Gotovo je uvredljivo. Dojam koji steknete nakon 50 sati je da svemu što je iznad dinamičnog igranja potpuno nedostaje vizija ili arhitektura, a to je u biti proizvod jednostavnih umova za druge jednostavne umove. Šteta. to je mogla biti stvarno sjajna igra.